No New Posts Pedonkita

Merkittävä ominaisuus: Voimakkuus
Suuret kiviset piikit nousevat merestä tippukiviluolan äärellä. Alue on meren tyrskyiltä suojaisa ja sitä käytetään satamana.

7 96
No New Posts Tulijärvi

Merkittävä ominaisuus: Tarkkaavaisuus
Suuri, ympäröivien kenttien kaasuista erikoisen sinisen hohteen saava laavajärvi, jonka ympärillä on runsaasti erikokoisia ja -muotoisia laavamuodostelmia, joita alueella asuvat griipit käyttävät koteinaan. Laavajärven keskellä on suuri kivi, jossa sepät takovat mitä erikoisimpia ja vahvimpia luomuksia.

3 32
No New Posts Kuolonkentät (Kalmankuopat)

Merkittävä ominaisuus: Kestävyys
Maa on laakeaa ja loivasti laskevaa. Railoissa palavat siniset liekit ja niiden reunoilla runsaina kasvavat violetihtavat sammalet. Kuolonkenttien ilmassa leijuu savua, ja täkäläiset tietävät pitää maskia kulkiessaan alueella.

Kalmankuopat

5 38
No New Posts Kynsisolat

Merkittävä ominaisuus: Ketteryys
Pääasiassa pohjois-eteläsuunnassa kulkevat solat risteilevät ja luovat vaikutelman suurista kynnenjäljistä. Solissa tuulee usein kovasti ja lentäjä saa olla tarkkana, ettei törmää päin karuja kallionseinämiä.

2 3
No New Posts Piikit

Merkittävä ominaisuus: Älykkyys
Maasta äkkijyrkkään työntyvät korkeat, terävät kivipaadet ovat kuin suuria piikkejä keskellä ei-mitään. Alueelle on kuitenkin asettunut joitakin griippejä asumaan, varsinkin läheisestä happojärjvestä hyötyä etsiviä alkemisteja, kauppiaita ja keksijöitä.

2 2
No New Posts Happojärvi

Merkittävä ominaisuus: Kestävyys
Nimensä mukaisesti erittäin happopitoinen järvi on muodostunut kalliovajoamaan. Järvi ei kuitenkaan ole eloton vaan sitä pitävät kotinaan erikoiset kalat ja otukset.

2 21
No New Posts Sumutasanko

Merkittävä ominaisuus: Tarkkaavaisuus
Loputtomalta tuntuva tasainen alue, joka on ainaisen sumun peitossa. Huhutaan, että tasangolla elää kammottavia otuksia, jotka nappaavat onnettoman kulkijan evääkseen.

2 16