No New Posts Uinuvat vuoret (Kuun temppeli)

Merkittävä ominaisuus: Tarkkaavaisuus
Rinteiltään karut ja kiviset vuoret ovat varsin rauhalliset ja näennäisen asumattoman oloiset. Kasveja on harvassa ja vähät eläimet piiloutuvat mielellään vuorten rinteillä oleviin pieniin ja sokkeloisiin onkaloihin.

Kuun temppeli

10 107
No New Posts Korallirantojen kylät

Merkittävä ominaisuus: Kestävyys
Pitkin rannikkoa siellä, missä Uinuvat vuoret laskevat mereen on ripoteltu pienenpieniä griippien kyliä. Pääasiassa kylien elanto keskittyy kalastamiseen ja kaupankäyntiin, sillä osa kylistä sijaitsee sopivasti Kehtoon vievän kanjonin laitamilla.

4 64
No New Posts Kehto

Merkittävä ominaisuus: Voimakkuus
Vuorten keskellä sijaitseva laakso, jossa elämä vihertää. Tuulet tuovat mukanaan juuri riittävästi sateita, jotta Kehdon keskellä oleva vesiallas pysyy täynnä. Kehdossa tapaa kaikenlaisia griippejä: käsityöläisiä ja paimenia, Aurinkohuipulla korkeampiarvoisempia.

2 19
No New Posts Aurinkohuippu (Aurinkokylä, Auringon temppeli)

Merkittävä ominaisuus: Älykkyys
Kehdon keskellä, vesialtaan ympäröimänä, kohoaa uskomattoman korkea yksinäinen vuori, joka palaa nousevan ja laskevan auringon valossa kirkkaana merkkinä.

AurinkokyläAuringon temppeli

10 107
No New Posts Punainen ylänkö

Merkittävä ominaisuus: Ketteryys
Punaisilla, kuivilla kallioilla ei ole vettä eikä auringolta suojaa muualla kuin mutkittelevissa, sokkeloisissa kanjoneissa. Varjot tuovat helpotusta kulkijalle, mutta tarjoavat myös suojaisia koloja vaaroille.

3 20
No New Posts Kadonneiden meri

Merkittävä ominaisuus: Kestävyys
Loputon aavikko ja loputtomat, aaltomaisina kumpuilevat dyynit. Siellä täällä kohoaa tuulten pieksemiä kivipylväitä, jotka ovat jo liki murenneet hiekaksi. Onnekas saattaa löytää kangastusten opastamana pienenpieniä keitaita, onnettomampi katoaa dyyneille ikiajoiksi.

4 36
No New Posts Kadonnut kirjasto

Merkittävä ominaisuus: Heitä noppaa [*roll=1d5]
Hiekkaan hautautunut valtava kirjasto, jonka lauletaan sisältävän kaiken tiedon maailmassa. Holvimaiset seinät on peitetty lattiasta kattoon hyllyillä, jotka notkuvat kirjojen ja kääröjen painosta. Mutta hyllyjen sokkelikoissa liikkuu varjoja, joiden kohtaaminen voi olla vaarallista.

3 57
No New Posts Vihreä Keidas (Auringonhampaat, Vehmaskylä, Palatsi)

Merkittävä ominaisuus: Älykkyys
Aavikon keskellä avautuva laaja, vehmas syvänne, jossa kasvusto on rehevää, monipuolista, ja jonka pohjalla on kristallinkirkas vesistö. Syvänteen seinämät tarjoavat suojaa paahtavalta auringolta, ja Keitaan hienostuneet asukkaat ovat tottuneet rikkaaseen, runsaaseen ja yltäkylläiseen elämään.

AuringonhampaatVehmaskyläPalatsi

11 121