No New Posts Uinuvat vuoret (Kuun temppeli)

Merkittävä ominaisuus: Tarkkaavaisuus
Rinteiltään karut ja kiviset vuoret ovat varsin rauhalliset ja näennäisen asumattoman oloiset. Kasveja on harvassa ja vähät eläimet piiloutuvat mielellään vuorten rinteillä oleviin pieniin ja sokkeloisiin onkaloihin.

Kuun temppeli

11 128
No New Posts Korallirantojen kylät

Merkittävä ominaisuus: Kestävyys
Pitkin rannikkoa siellä, missä Uinuvat vuoret laskevat mereen on ripoteltu pienenpieniä griippien kyliä. Pääasiassa kylien elanto keskittyy kalastamiseen ja kaupankäyntiin, sillä osa kylistä sijaitsee sopivasti Kehtoon vievän kanjonin laitamilla.

4 64
No New Posts Kehto

Merkittävä ominaisuus: Voimakkuus
Vuorten keskellä sijaitseva laakso, jossa elämä vihertää. Tuulet tuovat mukanaan juuri riittävästi sateita, jotta Kehdon keskellä oleva vesiallas pysyy täynnä. Kehdossa tapaa kaikenlaisia griippejä: käsityöläisiä ja paimenia, Aurinkohuipulla korkeampiarvoisempia.

2 19
No New Posts Aurinkokylä (Auringon temppeli)

Merkittävä ominaisuus: Älykkyys
Lähellä Aurinkohuipun lakea on sortumatasanne, jolle Kehdon asukkaat ovat rakentaneet suojaan Kehtoa piinaavilta piraateilta ja pedoilta kylänsä.

Auringon temppeli

9 120
No New Posts Punainen ylänkö

Merkittävä ominaisuus: Ketteryys
Punaisilla, kuivilla kallioilla ei ole vettä eikä auringolta suojaa muualla kuin mutkittelevissa, sokkeloisissa kanjoneissa. Varjot tuovat helpotusta kulkijalle, mutta tarjoavat myös suojaisia koloja vaaroille.

4 23
No New Posts Kadonneiden meri

Merkittävä ominaisuus: Kestävyys
Loputon aavikko ja loputtomat, aaltomaisina kumpuilevat dyynit. Siellä täällä kohoaa tuulten pieksemiä kivipylväitä, jotka ovat jo liki murenneet hiekaksi. Onnekas saattaa löytää kangastusten opastamana pienenpieniä keitaita, onnettomampi katoaa dyyneille ikiajoiksi.

Kadonnut kirjasto

7 93
No New Posts Vihreä Keidas (Keidas)

Merkittävä ominaisuus: Tarkkaavaisuus
Aavikon keskellä avautuva laaja, vehmas syvänne, jossa kasvusto on rehevää, monipuolista, ja jonka pohjalla on kristallinkirkas vesistö. Syvänteen seinämät tarjoavat suojaa paahtavalta auringolta, ja Keitaan hienostuneet asukkaat ovat tottuneet rikkaaseen, runsaaseen ja yltäkylläiseen elämään.

Keidas

24 344
No New Posts Valvevuoret

Merkittävä ominaisuus: Tarkkaavaisuus
Aavikolla kohoavat korkeat, jyrkkäseinäiset vuoret on kaiverrettu täyteen toinen toistaan koreampia, toinen toistaan sokkeloisempia syvennyksiä, luolia ja luolaverkostoja. Ikivanhat luolastot ovat aavikkorosvojen suosimia piilopaikkoja.

3 53