No New Posts Uinuvat vuoret (Kuun temppeli)

Merkittävä ominaisuus: Tarkkaavaisuus
Rinteiltään karut ja kiviset vuoret ovat varsin rauhalliset ja näennäisen asumattoman oloiset. Kasveja on harvassa ja vähät eläimet piiloutuvat mielellään vuorten rinteillä oleviin pieniin ja sokkeloisiin onkaloihin.

Kuun temppeli

7 79
No New Posts Korallirantojen kylät

Merkittävä ominaisuus: Kestävyys
Pitkin rannikkoa siellä, missä Uinuvat vuoret laskevat mereen on ripoteltu pienenpieniä griippien kyliä. Pääasiassa kylien elanto keskittyy kalastamiseen ja kaupankäyntiin, sillä osa kylistä sijaitsee sopivasti Kehtoon vievän kanjonin laitamilla.

4 43
No New Posts Kehto

Merkittävä ominaisuus: Voimakkuus
Vuorten keskellä sijaitseva laakso, jossa elämä vihertää. Tuulet tuovat mukanaan juuri riittävästi sateita, jotta Kehdon keskellä oleva vesiallas pysyy täynnä. Kehdossa tapaa kaikenlaisia griippejä: käsityöläisiä ja paimenia, Aurinkohuipulla korkeampiarvoisempia.

2 19
No New Posts Aurinkohuippu (Aurinkokylä, Auringon temppeli)

Merkittävä ominaisuus: Älykkyys
Kehdon keskellä, vesialtaan ympäröimänä, kohoaa uskomattoman korkea yksinäinen vuori, joka palaa nousevan ja laskevan auringon valossa kirkkaana merkkinä.

AurinkokyläAuringon temppeli

8 95
No New Posts Punainen ylänkö

Merkittävä ominaisuus: Ketteryys
Punaisilla, kuivilla kallioilla ei ole vettä eikä auringolta suojaa muualla kuin mutkittelevissa, sokkeloisissa kanjoneissa. Varjot tuovat helpotusta kulkijalle, mutta tarjoavat myös suojaisia koloja vaaroille.

2 8