No New Posts Uinuvat vuoret (Kuun temppeli)

Merkittävä ominaisuus: Tarkkaavaisuus
Rinteiltään karut ja kiviset vuoret ovat varsin rauhalliset ja näennäisen asumattoman oloiset. Kasveja on harvassa ja vähät eläimet piiloutuvat mielellään vuorten rinteillä oleviin pieniin ja sokkeloisiin onkaloihin.

Kuun temppeli

13 139
No New Posts Korallirantojen kylät

Merkittävä ominaisuus: Kestävyys
Pitkin rannikkoa siellä, missä Uinuvat vuoret laskevat mereen on ripoteltu pienenpieniä griippien kyliä. Pääasiassa kylien elanto keskittyy kalastamiseen ja kaupankäyntiin, sillä osa kylistä sijaitsee sopivasti Kehtoon vievän kanjonin laitamilla.

4 64
No New Posts Kehto

Merkittävä ominaisuus: Voimakkuus
Vuorten keskellä sijaitseva laakso, jossa elämä vihertää. Tuulet tuovat mukanaan juuri riittävästi sateita, jotta Kehdon keskellä oleva vesiallas pysyy täynnä. Kehdossa tapaa kaikenlaisia griippejä: käsityöläisiä ja paimenia, Aurinkohuipulla korkeampiarvoisempia.

2 19
No New Posts Aurinkokylä (Auringon temppeli)

Merkittävä ominaisuus: Älykkyys
Lähellä Aurinkohuipun lakea on sortumatasanne, jolle Kehdon asukkaat ovat rakentaneet suojaan Kehtoa piinaavilta piraateilta ja pedoilta kylänsä.

Auringon temppeli

11 151
No New Posts Punainen ylänkö

Merkittävä ominaisuus: Ketteryys
Punaisilla, kuivilla kallioilla ei ole vettä eikä auringolta suojaa muualla kuin mutkittelevissa, sokkeloisissa kanjoneissa. Varjot tuovat helpotusta kulkijalle, mutta tarjoavat myös suojaisia koloja vaaroille.

5 63
No New Posts Kadonneiden meri

Merkittävä ominaisuus: Kestävyys
Loputon aavikko ja loputtomat, aaltomaisina kumpuilevat dyynit. Siellä täällä kohoaa tuulten pieksemiä kivipylväitä, jotka ovat jo liki murenneet hiekaksi. Onnekas saattaa löytää kangastusten opastamana pienenpieniä keitaita, onnettomampi katoaa dyyneille ikiajoiksi.

Kadonnut kirjasto

17 227
No New Posts Vihreä Keidas (Keidas)

Merkittävä ominaisuus: Tarkkaavaisuus
Aavikon keskellä avautuva laaja, vehmas syvänne, jossa kasvusto on rehevää, monipuolista, ja jonka pohjalla on kristallinkirkas vesistö. Syvänteen seinämät tarjoavat suojaa paahtavalta auringolta, ja Keitaan hienostuneet asukkaat ovat tottuneet rikkaaseen, runsaaseen ja yltäkylläiseen elämään.

Keidas

94 1,465
No New Posts Valvevuoret

Merkittävä ominaisuus: Tarkkaavaisuus
Aavikolla kohoavat korkeat, jyrkkäseinäiset vuoret on kaiverrettu täyteen toinen toistaan koreampia, toinen toistaan sokkeloisempia syvennyksiä, luolia ja luolaverkostoja. Ikivanhat luolastot ovat aavikkorosvojen suosimia piilopaikkoja.

8 132
No New Posts Suola-altaat

Merkittävä ominaisuus: Ketteryys
Karut altaat ovat kauniita, mutta vesi on juomakelvotonta sen suola- ja mineraalipitoisuuksien vuoksi. Altaiden mineraalipitoinen vesi valuu pieninä noroina eteenpäin kuihduttaen kaiken elämän tieltään.

2 32
No New Posts Tähtitasanko

Merkittävä ominaisuus: Voimakkuus
Laajat tasangot levittäytyvät silmänkantamattomiin. Siellä täällä maasto lainehtii hieman ja yksitoikkoisuutta täplittävät kivimuodostelmat ja harvat puut. Tasankoa peittää sitkeä ruohokasvillisuus, jonka seassa kasvavat kukat aukeavat joka yö kukkaan luoden vaikutelman loppumattomasta tähtimerestä.

9 102
No New Posts Viidakko

Merkittävä ominaisuus: Ketteryys
Rehevä kasvillisuus peittää jokaista saatavilla olevaa pintaa ja liaanit muodostavat paikoin tiheitäkin verkostoja valtavien puiden välille. Lajien kirjo on lukematon. Viidakon halki kiemurtelee Smaragdijoki.

3 26