No New Posts Kulkurinkannas

Merkittävä ominaisuus: Kestävyys
Selkärankavuoristot muuttuvat pitkäksi, kapeaksi merelle ojentuvaksi maakaistaleeksi ja vähitellen jyrkiksi, yksittäisiksi saariksi. Kannas on kivikkoinen ja tuulinen ja merinisäkkäiden suosiossa.

3 45
No New Posts Korallimetsä

Merkittävä ominaisuus: Ketteryys
Meri on Korallimetsän kohdalla niin matalaa, että taitava uimari kykenee siinä sukeltamaan pohjaan saakka. Korallimetsä on merenpinnalla kohoavista korallimuodostelmista koostuva sokkeloinen alue, joka on täynnä pieniä koloja ja jyrkänteitä. Korallien reunat ovat teräviä ja rosoisia.

3 47
No New Posts Pyörrelahti

Merkittävä ominaisuus: Voimakkuus
Pyörrelahden vedet ja virtaukset ovat arvaamattomat ja voimakkaat. Aallot kohoavat korkealle, ja meri jatkuu silmänkantamattomiin.

9 103
No New Posts Paratiisisaaret

Merkittävä ominaisuus: Ketteryys
Merestä korkeina kohoavat jyrkkäreunaiset saaret ovat täynnään rehevää kasvillisuutta ja salaperäisiä kallionmuotoja. Siellä täällä on pieniä hienohiekkaisia poukamia. Saarten välissä merivirtaukset ovat voimakkaita ja arvaamattomia ja vain pätevä uimari tai kokenut kapteeni kykenee niitä turvallisesti luovimaan. Saarten vakioasukkaita ovat pienet, kirkkaanväriset lyyrit.

10 129
No New Posts Haukanpää (Taisteluareena)

Merkittävä ominaisuus: Älykkyys
Valtava linnunpäätä muistuttava muodostelma vartioi kivikaarta, joka on suurin sisäänkäynti Haukanpäähän, suojaisaan, korkeiden kallionseinämien muodostamaan sokkeloiseen ja luolastoiseen luonnonpoukamaan. Haukanpään poukama on täynnä mielikuvituksekkaita rakennelmia, laivoja ja toinen toistaan erikoisempia griippejä sekä suosittuja tavernoita, kuten Hainevä.

Taisteluareena

16 228
No New Posts Pohjoinen mangrovemetsä (Rikkorauniot)

Merkittävä ominaisuus: Tarkkaavaisuus
Tiheiden juurakoiden ja tiheiden oksistojen muodostama suoalue, jossa laivalla eteneminen on mahdotonta. Suolainen vuorovesi kätkee alleen lukuisia omituisia, kasvien peittämiä muotoja.

Rikkorauniot

7 112
No New Posts Leutolahti

Merkittävä ominaisuus: Älykkyys
Kirkkaan, syvän vesialtaan ympärille kiertyneet pehmythiekkaiset, reheväkasvuiset särkät tekevät alueen läpi laivan luovimisesta haastavaa. Griipin on kuitenkin helppoa astella matalassa, tyynessä vedessä. Särkkien välissä pinnan alla on koralleja, ja vuorovedet puskevat syvänteistä ravinteita ja aarteita.

3 33
No New Posts Kruansacon valtameri

Merkittävä ominaisuus: Tarkkaavaisuus
Smaragdinvihreä vesi levittäytyy silmänkantamattomiin ja kätkee pinnan alle monia salaisuuksia. Valtameressä toisensa kohtaavat lämmin ja kylmä merivirta tekevät virtauksista arvaamattomat ja vedestä ravinteikkaan.

1 1